Nutalle, nutalle!

Nyt on sitten ollut kettis ensimmäisen viikon (to ja pe) auki. Hirveää yleisöryntäystä ei vielä ollut, johtuu varmaan koulun alusta ja reippaasta läksyjen teosta ja muista kivoista kiireistä. Mutta tällä viikolla sais jo tulla porukkaa enemmän!

Tervetuloa siis torstaina ja perjantaina talolle, klo 17-21, jos väkeä riittää.

 

Iltoja ohjaa pääasiassa jälleen vertaisohjaajat.

Muistakaa nuoret myös, että kaikenlaisia toiveita syksyn ohjelmaan otetaan vastaan! Seiskoilta on tullut jo voimakasta toivetta yönutaan, herääkö muita toiveita? Me kuullaan teitä mielellämme, eli kertokaa vain. Vertaisohjaajilta tieto myös kulkeutuu meille, eli heillekin voi sanoa jos jokin kiinnostaa.

 

Ihanaa syksynalkua rakkaat nuoret! <3

 

Terveisin Kettiksen ohjaajat

Petra, JiiPee, Serafiina ja Kari

Kommentointi on suljettu